AVHILDE Organic oil therapy

 

 

Betaling

Betalinger i nettbutikken skjer enten med kort (Stripe) eller via Paypal.   

Når du har handlet ferdig og kommer til betaling kan du velge om du vil betale med kort (Stripe) eller paypal.

PAYPAL: Velger du PayPal blir du overført direkte til Paypal siden hvor du kan gjennomføre din betaling trygt og sikkert. Du trenger ikke en Paypal-konto, du kan også betale med følgende kort: Visa, Mastercard og American Express. Trykk da bare av på at du vil betale som 'Paypal gjest'.

STRIPE: Stripe er en tredjeparts betalingsløsning som tilbyr rask og sikker kortbetaling. Les mer om Stripe på www.stripe.com. Det er mulig å betale med både kredittkort og debetkort. Stripe overholder næringens strengeste krav til sikkerhet. Stripe er sertifisert som en PCI Level 1 Service Provider. Les mer om sikkerheten i Stripe

Hvis du ikke ønsker å benytte paypal eller betale med kort kan du også forhåndsbetale direkte til konto. Send da en mail til info@avhilde.no. med oversikt over hvilke produkter du ønsker å kjøpe. Du vil så få en bekreftelse via mail med totalsummen for så å kunne overføre pengene via nettbanken. Jeg sender varen(e) så snart pengene er registrert på konto. Denne metoden vil naturlig nok ta litt lengre tid enn kortbetaling og PayPal.

PRISER: Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inklusive mva. Frakt tilkommer på ordre under 700 kr. 

Retur

RETUR AV PRODUKTER: Har du fått produkter du ikke vil ha, kan du returnere dem  hvis:

  • Produktet er skadet

  • Du har fått feil produkt

  • Du har fått et produkt du ikke har bestilt

  • Du angrer på et kjøp. I henhold til angrerettloven kan du angre bestillingen din innen 14 dager etter at du mottar leveransen. Last og fyll ut angrerettsskjema her.

Varen(e) returneres per post til Hilde Glåmseter, Guldbergs vei 23, 0375 Oslo. 

Dersom du returnerer et produkt fordi du angrer på kjøpet, må du selv betale returportoen. Reklamerer du på grunn av skade på produktet eller feillevering blir portoen refundert. 

 

Du kan alltid kontakte meg på e-post: info@avhilde.no hvis du har noen spørsmål.